Wat zijn Turbo/spoed zwemlessen?

Turbo zwemlessen zijn zwemlessen die ervoor zorgen dat uw kind in een korte tijd zijn/haar zwemdiploma-A, B of C in bezit heeft.
Wij organiseren iedere schoolvakantie in de ochtend uren tussen 09.00-12.00 uur Turbo zwemlessen (in 4 zwemlessen je zwemdiploma op zak). De kinderen krijgen zwemles van een 1,5 tot 3 uur per ochtend. Uw kind komt 4 ochtenden achter elkaar zwemmen en zal op dag 5 diploma mogen zwemmen voor zijn/haar zwemdiploma-A, B of C.
Om in aanmerking te kunnen komen voor de Turbo zwemlessen ondergaat uw kind eerst een zwemtest, tijdens deze zwemtest kunnen wij beoordelen wat het zwemniveau van uw kind is voordat uw kind daadwerkelijk mag deelnemen aan de Turbo zwemlessen (in 4 zwemlessen je zwemdiploma op zak).

Wat zijn Extra zwemlessen?

Zijn zwemlessen die wij doordeweeks organiseren in de ochtend uren tussen 09.00-12.00 uur van de schoolvakanties. Deze zwemlessen zijn bedoeld om het zwemtraject naar het zwemdiploma te verkorten.

Wat zijn reguliere/ groepszwemlessen?

Uw kind krijgt dan zwemlessen in een groep 1 keer per week 45 of 60 minuten zwemles, de groep bestaat meestal uit tussen 5/12 kinderen, dit is natuurlijk afhankelijk van het zwemniveau van uw kind (wij organiseren de zwemlessen naar gelang het zwemniveau van uw kind).

 

Wat zijn privé zwemlessen?

Het woord zegt het al (privé) dan krijgt uw kind 1 op 1 zwemles of zoals wij hanteren binnen onze zwemschool 1 op 3 zwemles. Ouders kiezen meestal hiervoor om sneller hun kind te begeleiden naar een zwemdiploma of om een specifieke onderdeel beter onder de knie te krijgen van het zwemmen.