Wat zijn Turbo/spoed zwemlessen?

Turbo zwemlessen zijn zwemlessen die ervoor zorgen dat uw kind in een korte tijd zijn/haar Internationale zwemdiploma bezit.
Wij organiseren iedere schoolvakantie in de ochtenduren tussen 09.00-12.00 uur Turbo zwemlessen (in 4 zwemlessen je zwemdiploma op zak). De kinderen krijgen zwemles van 1,5 tot 3 uur in Nederland. Uw kind komt 4 ochtenden achter elkaar zwemmen op dag 5 mogen ze afzwemmen.
Om in aanmerking te kunnen komen voor de Turbo zwemlessen ondergaat uw kind eerst een zwemtest, tijdens deze zwemtest kunnen wij beoordelen wat het zwemniveau van uw kind is voordat uw kind daadwerkelijk mag deelnemen aan de Turbo zwemlessen (in 4 zwemlessen je zwemdiploma op zak) deze Turbo zwemlessen worden momenteel alleen in Nederland aangeboden.

Wat zijn reguliere/ groepszwemlessen?

Uw kind krijgt dan zwemlessen in een groep 1 keer per week 45 of 60 minuten zwemles, de groep bestaat meestal uit tussen 5/12 kinderen, dit is natuurlijk afhankelijk van het zwemniveau van uw kind (wij organiseren de zwemlessen naar gelang het zwemniveau van uw kind).